LOSSE CONSULTEN EN MASSAGES

Voor directe verlichting en hernieuwde energie

Mijn losse consulten en massages zijn precies wat je nodig hebt voor onmiddellijke ontspanning en een frisse start. Of je nu behoefte hebt aan stressreductie, pijnverlichting, een energieboost, of gewoon wat rust en ontspanning, mijn sessies bieden gerichte, persoonlijke ondersteuning om je snel weer op je best te voelen.

“Wat een fijne vrouw Francis…een enorm luisterend oor, en zo goed in haar vak!”

DANIËLLE

Losse consulten en massages

Geniet van massages die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften. Met technieken variërend van klassiek tot oosters en energetisch, aangevuld met aromatherapie, bieden mijn massages de ultieme ontspanning en verlichting.

Heb je last van acute stress? Met mijn pakket van drie sessies krijg je gerichte technieken om snel je stress te verlagen en je energie te vernieuwen. Voel je direct ontspannen en weer op je gemak.

Wil je je energie weer op peil brengen? Mijn pakket van drie sessies helpt je om je energiebalans te herstellen en je vitaliteit te verhogen. Ontdek hoe deze sessies je kunnen helpen om weer vol energie te voelen.

Losse cosulten en massages voor een sterke basis

Als ervaren specialist weet ik precies wat je nodig hebt om een stevige basis te leggen voor herstel en balans. Of je nu op zoek bent naar verlichting van stress, pijn, of een boost in energie, mijn behandelingen zijn op jouw specifieke situatie afgestemd. Elke sessie is ontworpen om je te ondersteunen bij het vinden van balans en verbetering.

Kies uit een scala aan behandelingen en ontdek hoe mijn aanpak je kan helpen om weer op je best te functioneren. Of je nu kiest voor een losse sessie of een pakket, je krijgt altijd de persoonlijke aandacht die je verdient.

“Een warm bad waar je in terecht komt…heerlijk! En je krijgt ook tips waar je echt iets mee kan.”

CARLA