ONLINE AGENDA

Maak eenvoudig een afspraak

Welkom bij mijn online agenda! Hier kun je snel en gemakkelijk een afspraak inplannen voor een natuurgeneeskundig consult, massage of een andere behandeling die goed voor jou is. Kijk in de agenda en kies een tijd die jou het beste uitkomt. Het is heel eenvoudig!

Handige informatie

ONTMOET FRANCIS

Hallo! Ik ben Francis

Samen met mijn verloofde Mathieu en mijn actieve bonusdochter woon ik in Groenlo, waar we onze teckel Merfis, boskat Takira en twee dwergpapegaaien hebben. Mijn reis en opleiding in de natuurgeneeskunde begon in 2004, toen ik zelf worstelde met onverklaarbare klachten en chronische stress. In 2015 maakte ik de stap om mijn kantoorbaan te verlaten en anderen te helpen hun kracht terug te vinden.

Met meer dan 250 cliënten heb ik gezien hoe uitdagend het kan zijn om weer in controle te komen. Daarom richt ik me op de diepere oorzaken van klachten, vaak verborgen in je onderbewuste. Ik maak gebruik van spiertesten, een techniek waarmee ik kan ontdekken wat je lichaam nodig heeft, zonder lange gesprekken of het herbeleven van vervelende ervaringen.

Open communicatie is voor mij essentieel. Samen creëren we een warme omgeving waarin je kunt groeien en herstellen. Of je nu te maken hebt met stress, fysieke of emotionele uitdagingen, ik ben er om je te ondersteunen in jouw proces.

LIEVE WOORDEN

ESTHER

“Dankzij de behandelingen is mijn pijn verdwenen, voel ik veel minder spanning en heb ik meer energie. Maar het waardevolste is dat ik nu uit durf te spreken dat ik trots ben op mezelf. Het heeft me zoveel gebracht!”