ONLINE CADEAUBON

Bestel jouw cadeaubon eenvoudig online

Handige informatie

COMPLEMENTAIR THERAPEUT

Ik ben Francis,

De verloofde van Mathieu en bonusmoeder van een actieve dochter. Samen met onze teckel Merfis, boskat Takira en twee dwergpapegaaien woon ik in Groenlo.

In 2015 heb ik vanuit het bedrijfsleven de overstap gemaakt naar complementair therapeut, gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en energetische therapieën. Sindsdien heb ik meer dan 250 cliënten geholpen hun balans te herstellen, stress te verminderen en weer vol energie te leven.

Door mijn persoonlijke ervaring met stress en de druk van het moderne leven begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om de controle terug te krijgen. Mijn holistische aanpak richt zich op de onderliggende oorzaken van jouw klachten, zodat je je weer krachtig en jezelf kunt voelen. Ik hecht veel waarde aan open communicatie en een vertrouwd gevoel. Dit helpt om een warme en veilige sfeer te creëren voor een diepgaand consult.

LIEVE WOORDEN

ESTHER

“Dankzij de behandelingen is mijn pijn verdwenen, voel ik veel minder spanning en heb ik meer energie. Maar het waardevolste is dat ik nu uit durf te spreken dat ik trots ben op mezelf. Het heeft me zoveel gebracht!”